Köy derneklerimiz; ilçemizin tanıtımı açısından dünyaya açılan bir pencere, her bir üyesi ise geleneklerimizi en güzel haliyle yansıtan kültür elçilerimizdir.
Keles Belediyesi Yerel Eylem Grubu Derneğimize, Dağ-Der’e, Bursa Yörük Türkmen Dernekleri federasyonuna, Karakeçili Yörükleri Keles ve Köyleri Derneğine, Uludağlı Efeler Derneğine, Osmangazi Bağlı Köyü Derneğine, Tüm Keles köy Derneklerimiz olan Akçapınar Köyü, Baraklı Köyü, Basak köyü, Belenören Köyü, Bıyıklıalanı Köyü, Harmanalanı Köyü, Dağdemirciler Köyü, Dağdibi Köyü, Delice Köyü, Düvenli Köyü, Gelemiç Köyü, Gököz Köyü, Haydar Köyü, Karaardıç Köyü, Kıranışıklar Köyü, Kocakovacık Köyü, Kozbudaklar Köyü, Anasultan küçükovacık Köyü, Menteşe Köyü, Sorgun Köyü, Pınarcık Köyü, Yazıbaşı Köyü, Yağcılar Köyü derneklerimize ve yönetim kurullarına, ayrıca Kocayayla Kadınları Tarımsal Kalkınma kooperatifimize ve üyelerine tüm hemşehrilerimize 56. Keles Kocayayla Kültür Şölenimize katılımlarından ve katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
İyiki varsınız.