2024-2028 Stratejik Plan Çalıştayı

Keles Belediyesi olarak Bursa Teknik Üniversitesi ile imzaladığımız işbirliği protokolü çerçevesinde mevcut kaynaklarımızı etkin kullanmak, nitelikli kamu hizmeti sunmak, mali yönetimde etkinliği artırmak, toplumsal beklentileri karşılayacak yaşam kalitesini artırmak, kurumsal kültür ve kimliği geliştirmek amacıyla belediyemizin 2024 – 2028 yılı stratejik planını hazırlamak için BTÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı yetkilileri, meclis üyelerimiz ve birim yöneticilerimizle bir araya geliyoruz.
Çalıştay için verdikleri akademik destek dolayısıyla BTÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Naci Çağlar’a, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Efendioğlu’na, Şube Müdürü Taner Güler’e ve daire çalışanlarına teşekkür ediyoruz.