Bursa Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a, Keles Kaymakamı Muhammed Ali Yolal’a, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur’a, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’a, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Kamil Bayramiç’e, Ak Parti 22. Dönem Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu’na, Ak Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Ak Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni ve yönetim kuruluna, Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi’ye, Milliyetçi Hareket Partisi Keles ilçe Başkanı Tuncay Orhan ve yönetim kuruluna, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yerlitaş’a, Cumhuriyet Halk Partisi Keles İlçe Başkanı Cevat Acar’a, Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Salih Uçak’a, İyi Parti Keles ilçe Başkanı İzzet Kaya’ya, Zafer Partisi Keles İlçe Başkanı Behçet Arı’ya, Demokrat Parti Keles İlçe Başkanı Kayaali Argın’a, önceki Dönem Keles Belediye Başkanımız Mehmet Keskin’e, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’e, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal’a, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır’a, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan’a, Dağ-Der Onursal Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya’ya, Dağ-Der Genel Başkanı İsmail Aydoğdu ve yönetimine, Bursa Pazarcılar Odası Başkanı hemşehrimiz Refik Aksu’ya, BUDSİAD (Bursa Uludağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Genel Başkanı Recep Öztürk ve yönetimine, 56. Keles Kocayayla Kültür Şölenimize katılımlarından ve ayrıca ilçemize göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.